[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Powiatowego Powiatu Tczewskeigo na podstawie zarządzenia ... odbędzie się przymusowe badanie osób na choroby weneryczne ... / Szajna Zbigniew. - Szajna, Zbigniew ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia się na badanie.