Duet Newęgłowskich. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie lipiec 1946 r. w klubie "Bungalow".
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła