[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o wejście do II Ligi Budowlani Szczecin Stal Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 23.01.1955 r. w Ośrodku Sportowym Stoczni Gdańskiej, ul. Jana z Kolna 31.