[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o wejście do II Ligi Budowlani Szczecin Stal Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 23.01.1955 r. w Ośrodku Sportowym Stoczni Gdańskiej, ul. Jana z Kolna 31.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.