Gdańsk - Wrzeszcz AM / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia budynek Wydziału Farmaceutycznego Uniwersytetu Medycznego w Gdańsku, widok z ulicy Hallera, około 1985 roku.