Plaże jeszcze "puste", ale już wkrótce trudno będzie o wolne miejsce / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dzieci i psa na plaży w Brzeźnie, 1979 r.