Plaże jeszcze "puste", ale już wkrótce trudno będzie o wolne miejsce - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dzieci i psa na plaży w Brzeźnie, 1979 r.
Tytuł pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Plaże -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie