Rozwój badań nad historią regionalną w Galicji - Wnęk, Jan (1980- ). (2011)
Czasy niewoli narodowej, okres międzywojenny, Polska Ludowa, Trzecia Rzeczpospolita.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie.