[Afisz. Incipit] Kobiety! Zapisujcie się do spółdzielni spożywców, bo wtedy otrzymacie z niej dobre i tanie artykuły! (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kobiety -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.