[Sierpień 80 : Mieczysław Jagielski i Lech Wałęsa] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia sygnatariuszy porozumień sierpniowych Mieczysława Jagielskiego i Lecha Wałęsę, 31 sierpnia 1980 r.