Obwieszczenie na podstawie polecenia Prezesa Rady Ministrów [...] / St. Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o nakazie stawienia się właścicieli samochodów na miejsca zborne 25.06.1946 r.