[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z rozporządzeniem Ministrów ... o obowiązku zgłoszenia zezwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia.