Ex Libris Andrzej Brochocki / Janusz Tłomakowski. - Tłomakowski, Janusz (1896-1980) (1943)
W trzech pionach figury geometryczne, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Andrzej Brochocki, pod wyobrażeniem czerwonym ołówkiem autograf artysty, miejsce wydania i data.