Ex Libris Andrzej Brochocki - Tłomakowski, Janusz (1896-1980).; Brochocki, Andrzej (1895-1976). (Wilno, 1943)
W trzech pionach figury geometryczne, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Andrzej Brochocki, pod wyobrażeniem czerwonym ołówkiem autograf artysty, miejsce wydania i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.