Medal. Władysław Laskonogi 1202.1228.1231. ([Mennica Państwowa], 1990)
Medal. Awers: Siedzący mężczyzna z laską w ręku, u góry, półkoliście napis: Władysław Laskonogi 1202.1228.1231. Rewers: Widok kościoła, wokoło napis: Wysocice Kościół Św. Mikołaja.