Medal. Władysław Laskonogi 1202.1228.1231. - Mennica Państwowa (Warszawa). ([Warszawa] : [Mennica Państwowa], 1990)
Medal. Awers: Siedzący mężczyzna z laską w ręku, u góry, półkoliście napis: Władysław Laskonogi 1202.1228.1231. Rewers: Widok kościoła, wokoło napis: Wysocice Kościół Św. Mikołaja.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Nazwa wydawcy na podstawie znaku emitenta wybitego na medalu.
Keywords: 1989-2000; 1901-2000; Medale; Polska