Jadzi Komornickiej Książka - Młodzianowski, Adam (1917-1985).; Komornicka, Jadwiga (1962)
Przedstawia pływające małe i duże ryby, u dołu napis: Jadzi Komornickiej Książka.
Nazwisko autora i data według katalogu Biblioteki Narodowej.
BNPol online
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.