WSWF Oliwa - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1989)
Przedstawia wnętrze sali gimnastycznej Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego w Gdańsku Oliwie, około 1970 roku.
Tytuł ołówkiem ręką autora na rewersie.
Data ołówkiem ręką autora na rewersie.
Keywords: Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu im. Jędrzeja Śniadeckiego (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie