Włodzimierz Egiersdorff Ex Libris / AS. - Semsey, Andor (1917-1986) (1977)
Po środku książka z herbem Poraj (róża), wokoło na szarfie napis: Włodzimierz Egiersdorff Ex Libris, u góry karawela. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.