Włodzimierz Egiersdorff Ex Libris - Semsey, Andor (1917-1986).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). (1977)
Po środku książka z herbem Poraj (róża), wokoło na szarfie napis: Włodzimierz Egiersdorff Ex Libris, u góry karawela. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w