Dokąd? Za ile? - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". ([Miejsce nieznane] : NSZZ "Solidarność", 1983)
Plakat przedstawia dwóch robotników zatrzymujących pociąg.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty; Plakaty -- 1970-2000.