[Gdańsk Wrzeszcz, handel] / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1990)
Przedstawia budki handlowe przy dawnym wrzeszczańskim rynku, później w tym miejscu powstała galeria handlowa Manhatan we Wrzeszczu, ok 1995 r.