W imieniu Kommissyi Rządzącey Zastępca Dyrektora Skarbu. [Inc.:] Stosownie do ustawy Kommissyi Rzadzacey dnia dwunastego Miesiaca i Roku bieżących zapadłey [...] : Działo się w Warszawie na Sessyi Dnia Czternastego Miesiąca Lutego, Roku 1807 / Breza, Ign. Bieńkowski. - Breza, Stanisław (1754-1847) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: obwieszczenie o kursie złotej, srebrnej i miedzianej monety polskiej, z 14 Lutego 1807.