Rozporządzenie Ministra Oświaty z dnia 23 maja 1947 r. (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia się do urzędów w związku z obowiązkiem szkolnym.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Tczew -- 1900-1945.; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła