Gdańsk w malarstwie, rzeźbie i grafice / Henryk Mądrawski, Roman Lewicki. - Mądrawski, Henryk (1933-2009) ([wydawca nieznany], 1968)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Dworze Artusa w Gdańsku, czerwiec-lipiec 1968. Na druku: drzwi z orłem.