Gdańsk w malarstwie, rzeźbie i grafice - Mądrawski, Henryk (1933-2009).; Lewicki, Roman (fotografia). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1968)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Dworze Artusa w Gdańsku, czerwiec-lipiec 1968. Na druku: drzwi z orłem.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.