[Afisz. Incipit:] Klub Z.S. "Gwardia" w Lęborku zawiadamia, że od nia 27 września 1948 r. przyjmuje zapisy na członków ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rekrutacji członków do sekcji sportowych.