O możliwosciach i ograniczeniach metody traseologicznej w badaniach masowych materiałów archeologicznych z kopalń krzemienia / Jolanta Małecka-Kukawka, Dagmara Werra. - Małecka-Kukawka, Jolanta (1955- ).
Kopalnia krzemienia Wierzbica "Zele".