Ex Libris Ant. Fibinger / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1941)
Przedstawia dwupolową tarczę herbową, nad nią półpostacie trzech rycerzy średniowiecznych, u dołu napis: Ex Libris Ant. Fibinger. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.