Obwieszczenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie obowiązku zaopatrzenia sie w terminie do końca stycznia br. w fotografie do dowodów osobistych / Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej. (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z tekstem obwieszczenia z 2.01.1952 r.