Ex libris huberta znajomskiego / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) ([wydawca nieznany], 2014)
Statek pod żaglami, u dołu napis: ex libris huberta znajomskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.