Ex libris huberta znajomskiego - Znajomski, Robert (1968-2021).; Znajomski, Hubert ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2014)
Statek pod żaglami, u dołu napis: ex libris huberta znajomskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.