[Afisz teatralny. Incipit] Kornel Makuszyński - Panna z mokrą głową / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1993)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 19.12.1993 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Bogusława Czosnowska, projekt scenografii Jadwiga Pożakowska.