[Afisz. Incipit] Na zaproszenie Bratniej Pomocy Studentów Politechniki Gdańskiej ... inż. Zrałek wygłosi odczyt ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie w auli Politechniki Gdańskiej.