[Afisz. Incipit:] Zespół Teatralny Powiatowego Domu Kultury w Kwidzynie wystawia ... sztukę w 3 aktach Zdzisława Skowrońskiego Maturzyści ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Stanisław Borowiecki.