Johannes Hevelius - Krieger, Christoph Friedrich ([Niemcy], 1700)
Przedstawia portret w popiersiu Jana Heweliusza.
U dołu po prawej pod kompozycją sygnatura autora: F. C. Krieger fecit.
Keywords: Heweliusz, Jan -- (1611-1687) -- portrety; Grafika -- Niemcy -- 18 w