Słoń a sprawa Hrabala - Tarajło-Lipowska, Zofia; Soliński, Wojciech (1948- ). (2015)
Recenzja książki: Bohumila Hrabala sprawa polska (i inne sprawy) / Wojciech Soliński. Wrocław 2013.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.