Ex Libris Semsey Ágnes / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1961)
W owalu stylizowany na ludowo ptak z gałązką w dziobie po bokach kwiatki, po obu stronach wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Semsey Ágnes, sygnatura artysty w obrębie kompozycji.