[Afisz. Incipit] Kierownictwo Dwuzimowej Szkoły Rolniczej w Sobączu ... ogłasza nabór dziewcząt i chłopców do pierwszej klasy na rok szkolny 1961/62 ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o naborze do szkoły i warunkach przyjęcia.