[Afisz. Incipit:] VI Runda Drużynowych Mistrzostw Polski ... Żużel Stal Rzeszów Wybrzeże Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o zawodach 04.06.1967 r. na stadionie G.K.S. "Wybrzeże" w Gdańsku ul. Elbląska.