[Afisz. Incipit:] VI Runda Drużynowych Mistrzostw Polski ... Żużel Stal Rzeszów Wybrzeże Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o zawodach 04.06.1967 r. na stadionie G.K.S. "Wybrzeże" w Gdańsku ul. Elbląska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sport żużlowy; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy