[Afisz. Incipit] Liga Kobiet w Sopocie urządza ... zabawę taneczną w Łazienkach Południowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 14.08.1948 r.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.