[Ulotka. Incipit] Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku zaprasza ... na bal starogdański ... ([wydawca nieznany], 1955)
Dwustronna ulotka informująca o balu 12.02.1955 r. oraz imprezie 12-13.02.1955 r. w Gdańsku z udziałem m.in.: Adolf Dymsza, Maria Koterbska.