Historia powstania i rozwoju Sekcji Teologii Duchowości Akademii Teologii Katolickiej (1989-1999) / Paweł Gwiazda. - Gwiazda, Paweł (1966- ).
Dziesięciolecie Sekcji Teologii Duchowości Akademii Teologii Katolickiej.