Ex Bibliotheca Karl M. Astor Voltaire F. M. A. Candide / F. O. - Feil, Otto (1894-1985) (1950)
Podobizna Woltera, w obramowaniu napis: Voltaire F. M. A. Candide, rozdzielony u góry lierą V., a u dołu literami: K. M. A. Ex Bibliotheca Karl M. Astor. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.