[Kompozycja] - Haras, Adam (1940-2018) ([Gdańsk], 1968)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.