[Afisz. Incipit] W niedzielę ... odbędzie się mecz bokserski pomiędzy "Spójnia-Wybrzeże" Gdańsk - Z.K.S. "Stal" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu 12.11.1950 r. w Elblągu w hali sportowej przy ul. Królewieckiej.