[Dzień Dziecka] - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dziewczynki rysujące kredą po asfalcie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem : W Międzynarodowym Dniu Dziecka życzymy "milusińskim" - beztroski, uśmiechu i udanych rysunków na asfalcie.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Dzieci -- fotografie