Kajakowy spływ 1000-lecia - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1961)
Przedstawia kajakarzy na Motławie, w tle Długie Pobrzeże i Dom Przyrodników, 1961 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kajakarstwo -- Polska -- Gdańsk (region) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie