International Diplomacy and Colonial Retreat, ed. by Kent Fedorowich and Martin Thomas, Frank Cass Publishers, London 2001, ss. 260 - Kosidło, Adam (1947- ). (2010)
Recenzja książki: International Diplomacy and Colonial Retreat / editors Kent Fedorowich and Martin Thomas. - London ; Portland, 2001.
Tytuł nagłówkowy.
Nazwa autora recenzji pod tekstem.
Keywords: Książki -- recenzje -- czasopisma